Thursday, October 7, 2010

Armsad loomad otsivad kodu

Mõni aeg tagasi käisin esimest korda Viljandi mnt loomade hoiupaigas . Kuna Roosa on seal tihe külastaja, siis läksime koos, et teha pilte loomadest kellel eriti palju pilte veebilehel üleval ei ole..

Ja muideks kõik postituses olevad loomad otsivad endale sooja kodu ja hääd peremeest. Kui keegi soovib nendega tutvust teha või neid jalutama viia, siis oleks neil kindlasti väga väga hea meel! Siin on hoiupaiga kontaktid - http://www.loomadehoiupaik.ee/


Esimene koer (all) kellega jalutama läksime oli 4-aastane, väga suur ja karvane poiss :)
Kuigi ta oli kõige suurem koer keda jalutasime, oli ta neist ka kõige rahulikum. Istus sinna kuhu palusime, poseeris armsalt :) ja muidugi isu oli tal sama suur kui ta ise :)) Sõi peaaegu kogu meie snäkivaru ära :P






Järgmisena võtsime kaks sõbrannat jalutama (all), üks neist on 9-aastane ja teine 10-aastane. Hoiupaigas hoitakse neid ühes puuris, kui ma nüüd ei eksi siis nad on ka koos leitud, nii et nende vaheline sõprus on suur ja hea kui kellegagi koos ju olla..teistel nii ei vea..
Naljakas asi oli see, et kuigi nemad olid veel kõige vanemad koerad keda jalutasime, siis neil oli kahe peale rohkem energiat kui kõigil noorematel kokku :)

Igal juhul otsitakse neile kahele kodu kuhu nad saaksid kahekesti minna...ma tõesti loodan et nii ka läheb, see oleks eriti vahva kui nad saaksid vanaduspõlve koos veeta :)



Tema (all) on aga 9-aastane sõbralik poiss..või pigem härrasmees :) kellele meeldib jalutada ja kes oskab väga tublilt sõna kuulata ja teab elementaarseid käske, näiteks istub kui paluda.

Väga kurb oli Roosalt näiteks seda kuulda, et loomad kes näevad "tavalised" välja ja kes on keskmisest vanemad (nagu see kutsu), siis neil on eriti raske uut kodu leida :S Võtaks ta kohe endale kui saaks :S


Hoiupaigas on eraldi ka kasside tuba, kus oli koos umbes..ma ei teagi..aga palju! No umbes 40 kassi?? Pisemad kiisud on veel kuskil eraldi nagu aru sain.

Siin (all) on aga armas Mängupoiss..tema lugu on üsna kurb, kuna ta on hoiupaigas juba 2 aastat olnud!!! Ma ei teagi kui kaua neil on seal võimalus elada, aga ma loodan et see poiss leiab endale kodu kiiresti. Nagu tema nimigi ütleb siis ta on väga lõbus ja mänguline kiisu :) Kuigi kui meie seal olime, siis ta ainult pikutas ja magas :) Aga juu on siis mänguhoogu vaja ;)


Siin on aga üldse karvapallist kutsu kes on juba uue kodu endale leidnud, ma ei jõudnud piltegi üles laadida. Super! :)) Mul on väga hea meel tema üle :)




Ja mõned teised kiisud hoiupaigas...neid oli palju! ja pilt oli kirju :)




Aga kõigil kellel ei ole võimalik endale looma võtta, kuid kes tõesti armastavad loomi, siis teil on alati võimalus loomadel hoiupaigas külas käia, jalutama viia ning mängida..usun et iga pai on teretulnud..
Hoiupaigal on ka Facebooki leht (kliki)

No comments:

Post a Comment